Palvelut


Kirjanpito

Tilinpäätöstasoinen kirjanpito takaa tilinpäätöksen vaivattomamman koostamisen. Tämä myös säästää yrittäjän ikäviltä yllätyksiltä tilinpäätösaikaan, mikäli tarvittavia jaksotuksia ei ole huomioitu tilikauden aikana, kuten ennakkoverot. 

Juoksevan kirjanpidon tehokkaaseen koostamiseen haetaan yhteisen keskustelun kautta parhaimmat keinot, mikä takaa kuukausittaisen täsmällisen kirjanpidon läpi tilikauden. 

Yhteydet eri pankkeihin mahdollistavat joustavan maksuliikenteen suoraan Procountorista, jolloin erillisille pankkitunnuksille ei ole tarvetta. 

Lue lisää myös Procountorin kuitit sovelluksesta, jolla kuvaat kuitit suoraan kirjanpidon käyttöön: https://finago.com/fi/taloushallinto/sahkoinen/procountor-taloushallinto/kuittiskannaus/


Palkanlaskenta

Palkanlaskennan ulkoistaminen säästää yrittäjän aikaa ja takaa myös ajantasaisen lomapalkkajaksotuksen kuukausittain kirjanpitoon. Procountorin kautta ilmoitetaan tiedot suoraan Tulorekisteriin. 


Tilinpäätös

Tilinpäätös tulee tehdä neljän kuukauden kuluessa tilikauden päättymisestä. Sähköisen taloushallinnon avulla tilinpäätös saadaan valmiiksi nopeasti ja tämä tarkoittaa myös mahdollisuutta yrittäjälle keskittyä uuteen alkavaan tilikauteen. 


Viranomaisilmoitukset

Kirjanpidon valmistuttua saadaan suoraan ohjelmasta lähetettyä oma-aloitteisten verojen veroilmoitus verottajalle sekä tilinpäätöksen valmistuttua veroilmoitus. 


Muut yhteiskäyttöjärjestelmät

Osalla asiakkaista on oman liiketoiminnan kannalta tärkeitä ohjelmia, joissa tuotetaan talous- tai palkkahallintoon siirtyviä tapahtumista. 
Meillä aktiivisessa käytössä on tällä hetkellä mm. MaxTech työajanhallinta sekä automaattinen ajopäiväkirja, iZettle, CSI Professional. 


Hinnoittelu

Asiakasuhteen alussa keskustelemme yhdessä taloushallinnon työn määrästä, joka vaikuttaa lopulliseen taloushallinnon kustannukseen. Tuntihintamme on 79 € (alv 0%) kun laskemme palkkoja, teemme kirjanpitoa tai koostamme tilinpäätöstä.