Palvelut


Kirjanpito

Tilinpäätöstasoinen kirjanpito takaa tilinpäätöksen vaivattomamman koostamisen. Tämä myös säästää yrittäjän ikäviltä yllätyksiltä tilinpäätösaikaan, mikäli tuloverojen määrä ei ole seurattu tilikauden aikana. 

Juoksevan kirjanpidon tehokkaaseen koostamiseen haetaan yhteisen keskustelun kautta parhaimmat keinot, mikä takaa kuukausittaisen täsmällisen kirjanpidon läpi tilikauden. 

Yhteydet eri pankkeihin mahdollistavat joustavan maksuliikenteen suoraan Procountorista, jolloin erillisille pankkitunnuksille ei ole tarvetta. 

Lue lisää myös Procountorin kuitit sovelluksesta, jolla kuvaat kuitit suoraan kirjanpidon käyttöön: https://finago.com/fi/taloushallinto/sahkoinen/procountor-taloushallinto/kuittiskannaus/


Palkanlaskenta

Palkanlaskennan ulkoistaminen säästää yrittäjän aikaa ja takaa myös ajantasaisen lomapalkkajaksotuksen kuukausittain kirjanpitoon. Procountorin kautta ilmoitetaan suoraan verohallinnolle tarvittavat tiedot. Vuoden 2019 tammikuusta lähtien ilmoitukset kulkevat myös tulorekisteriin. 


Tilinpäätös

Tilinpäätös tulee tehdä neljän kuukauden kuluessa tilikauden päättymisestä. Sähköisen taloushallinnon avulla tilinpäätös saadaan valmiiksi nopeasti ja tämä tarkoittaa myös mahdollisuutta yrittäjälle keskittyä uuteen alkavaan tilikauteen.