Etsimme toimintamme kasvaessa taloushallinnon ammattilaista iloiseen joukkoomme Espooseen. Tule osaksi dynaamista työyhteisöä, jossa asiat sujuvat!

Työnkuva

Etsimme Sinua, taloushallinnon ammattilaista, jolta luonnistuu sekä talous- ja palkkahallinnon rutiinit, niin kuukausittaiset kuin vuosittaisetkin. Tiedämme, että kannat vastuusi uusien asiakkaiden haltuunoton, tiedonsiirron ja koulutuksen suhteen. Tunnistat itsesi taitavaksi ja vastuunkantavaksi osaajaksi, jolla olisi nyt mahdollisuus päästä tilitoimistokentässä mielenkiintoiseen toimenkuvaan vahvasti kasvavaan tilitoimistoon. Kattavan kokemuksen omaavana pääset myös konsultoimaan niin asiakkaita kuin kollegoita kimurantimpien talous- ja palkkahallinnon asioiden kanssa.

Edellytykset

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa taloushallintoalan koulutusta sekä usean vuoden kokemusta taloushallinnon alalta. Toivomme, että olet itsenäinen ja vastuuta pelkäämätön tiimipelaaja, joka haluaa kehittyä ja kasvaa työssäsi entisestään. Eduksi katsomme Procountor-ohjelmiston osaamisen sekä aikaisemman kokemuksen tilitoimistotyöskentelystä. KLT-tutkinto ei ole välttämätön, mutta arvostamme sitä osaamisen näytteenä.

Edut

Pidämme tärkeänä työssä jaksamista, jonka johdosta yhtiömme tarjoaa työntekijöillemme mukavan työyhteisön lisäksi ergonomisen työpisteen, laajan terveysturvan, toimitilan tiloissa vapaan kuntosalin käytön, liukuvan työajan sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Luontaisesti mukana tulee puhelin- ja lounasetu. Palkkaus muodostuu henkilön kokemuksen ja työpanoksen perusteella.

TalousSatama Oy on taloushallinnon ja veroasioiden asiantuntijayritys, joka tulee olemaan tulevaisuudessa halutuin taloushallinnon kumppani niin työnantajana kuin yhteistyökumppanina. Yhtiömme toimintaperiaatteena on olla lähellä niin työntekijää kuin asiakasta, jolloin asioiden eteenpäin vieminen sujuu vaivatta.

Toimistomme sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Espoon Olarissa, Isoa Omenaa vastapäätä, täysin uusissa toimitiloissa.

Hakuohjeet

Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän epäröi jättää hakemusta. Hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:n voit toimittaa osoitteella rekry@taloussatama.fi

Lisätietoa toimenkuvasta antaa henkilöstöpäällikkömme Mari Hänninen 050 413 1087