Hei sinä hyvä tyyppi! #kirjanpitäjä


TalousSatama Oy on taloushallinnon ja veroasioiden asiantuntijayritys. Tilitoimistona tarjoamme joustavaa sekä ketterää talous- ja palkkahallinnon palvelua osakeyhtiömuotoisille yhtiöille. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme täysin sähköisesti Procountor-ohjelmistoa ja Talgraf Accunan BI-työkaluja käyttäen. Uudenkarhea toimistomme sijaitsee Espoossa, Ison Omenan kauppakeskuksen välittömässä läheisyydessä.


Työnkuva

Etsimme Sinua, taloushallinnon ammattilaista, jolta luonnistuu sekä talous- ja palkkahallinnon rutiinit, niin kuukausittaiset kuin vuosittaisetkin. Tiedämme, että kannat vastuusi uusien asiakkaiden haltuunoton, tiedonsiirron ja koulutuksen suhteen. Tunnistat itsesi taitavaksi ja vastuunkantavaksi osaajaksi, jolla olisi nyt mahdollisuus päästä tilitoimistokentässä mielenkiintoiseen toimenkuvaan. Kattavan kokemuksen omaavana pääset myös konsultoimaan niin asiakkaita kuin sparraamaan kollegoitasi kimurantimpien talous- ja palkkahallinnon asioiden kanssa.


Edellytykset

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa taloushallintoalan koulutusta sekä usean vuoden kokemusta taloushallinnon alalta. Toivomme, että olet itsenäinen ja vastuuta pelkäämätön tiimipelaaja, joka haluaa kehittyä ja kasvaa työssään entisestään. Eduksi katsomme Procountor-ohjelmiston osaamisen sekä aikaisemman kokemuksen tilitoimistotyöskentelystä. KLT-tutkinto tai tahtotila tulevaisuudessa sen suorittamiseen katsotaan ehdottomasti eduksi. Jos tunnistat itsesi tiedonnälkäiseksi ja haluat uutta oppimalla sekä työn ja kouluttautumisen kautta kehittyä taloushallinnon asiantuntijana, sovit varmasti oikein hyvin nopeasti kasvavaan joukkoomme.


Edut

Pidämme tärkeänä työssä jaksamista, jonka johdosta yhtiömme tarjoaa työntekijöillemme mukavan työyhteisön lisäksi ergonomisen työpisteen, laajan terveysturvan, toimitilan tiloissa vapaan kuntosalin käytön, liukuvan työajan sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Luontaisesti mukana tulee puhelin- ja lounasetu. Palkkaus muodostuu henkilön kokemuksen ja työpanoksen perusteella, jonka lisäksi meillä on erillinen, kaikille työntekijöillemme yhteinen kannustinjärjestelmä.


Hakuohjeet

Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän epäröi jättää hakemusta. Hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:n voit toimittaa osoitteella rekry@taloussatama.fi

Lisätietoa toimenkuvasta antaa henkilöstöpäällikkömme Mari Hänninen 050 413 1087